Om oss


Vi er Auto Huset AS
Vi tar vare på din bilAuto Huset AS bilvask er en tilbyder av håndvask av bil, lakk rens og polering. Vårt mål er å alltid gjøre kundene våre fornøyde. Våre ansatte har en lidenskap i jobben de gjør, og elsker og se bilen din skinne..

Alle våre ansatte er også godt kvalifiserte, med grunnleggende opplæring i bilvask og polering. Så er du ute etter kvalitet med det “lille ekstra” er Saad Motor Bilvask plassen for deg og din bil! Auto Huset AS – Bilvask er en del av Saad Motor bilsalg og Saad Motor dekkservice. Du er velkommen til vår nye webside, her vil du også finne informasjon og priser om tjenestene som vi kan tilby.

 

Du finner oss i Sandnes

Auto Huset AS, Tidligere Saad Motor, har jobbet i mange år i Sandnes, Så vi kjenner godt prisene hos våre konkuranter og tilbyr både gode priser god service til våre kunder, slik at vårt navn blir kun knyttet til kvalitet, sikkerhet og godt arbeids milijø.

Det å ta vare på din bil, å levere gode tjenester er noen av målene vi setter i Auto Huset AS Sandnes.

Vi tar vare på din bil og prøver alltid å gi det lille ekstra slik at du blir vår faste kunde.


Helse miljø og
sikkerhet


Vi har sikrert oss godkjenningene som kreves av biltilsynet. Vi er Autorisert bilverksted, og har i mange år satt helse, miljø og sikkerhet i fokus.

Vi tar vare på vår ansatt og følger derfor norske normer og regler når det gjelder sikkerheten til vår ansatt.

.